Отчетното събрание на Инициативния комитет „100 години свобода” събра над 100 души в зала „22 септември”

В рамките на събранието кметът връчи благодарствени грамоти за засвидетелстван патриотизъм и родолюбие на всички ученици, преподаватели и участници в процеса на подготовка на тържествата.
03 Март, 2013
Инициативният комитет за отбелязване на 100 години от Освобождението на Горна Джумая и Пиринска Македония ще заседава отново в Благоевград

На него ще бъде оценена организацията на мероприятията и ще бъдат наградени отличилите се с активност в провеждането на тържествата.
02 Март, 2013
Община Благоевград и спортните клубове организират благотворително шоу

Целта на спортната проява е да се съберат средства за обгорения треньор по гимнастика Георги Воденов.
14 Ноември, 2012
Аз съм българче и мога да творя всичко и от всичко

Децата ни са нашето бъдеще. Те, откривайки смисъл и във най – малките неща са способни да съхраняват българските традиции и култура. „С надежда обучаваме децата си и се грижим те да научават повече и повече за българското” казаха преподавателите от Център по изкуства и Обединен детски комплекс – Благоевград.
20 Октомври, 2012
Деца показват как се съхраняват българските традиции

Община Благоевград, Център по изкуствата и Обединен детски комплекс - Благоевград организират пленер по повод 100 години от освобождението на Горна Джумая от османско владичество. Той ще се проведе в кв. Вароша, на 19 октомври /петък/, от 14.00 часа.
18 Октомври, 2012
Празничен концерт за 100 години свобода събра десетки в Драматичен театър

Празничен концерт-спектакъл, посветен на 100-годишнината от Освобождението на Горна Джумая и Пиринския край от турско робство се проведе в Драматичен театър „Н. Вапцаров”- Благоевград, в делничната вечер на 10 октомври.
11 Октомври, 2012
Празничен концерт-спектакъл за 100 години свобода в Драматичен театър- Благоевград

На 10 октомври /сряда/, от 19.00 часа, в Драматичен театър „Н.Вапцаров”- Благоевград ще се проведе празничен концерт – спектакъл, посветен на 100 - годишнината от Освобождението на Горна Джумая и Пиринския край от турско робство.
09 Октомври, 2012
„Аз обичам Благоевград“ събра стотици на площад „Георги Измирлиев“ в неделната вечер

Популярни личности от Благоевград и страната премериха сили и знания в развлекателното шоу „Аз обичам Благоевград“, посветено на 100-годишнината от Освобождението на Горна Джумая и Пиринска Македония. Сред играчите от двата отбора бяха кметът Атанас Камбитов, актьорите Андрей Слабаков, Ути Бъчваров, Николай Кимчев и Петър Кьосев, общинският съветник Георги Васев, директорът на ОДК Магдалена Николова и преподавателят Бонка Ичкова.
08 Октомври, 2012
1 2 3 »  62 материала в 8 страници

© 2012 - 2018